Home Home EN Home DE
Casa Georgius Krauss © 2016 All Rights Reserved Termeni și condiții

 Casa Georgius Krauss dispune de o capacitate de cazare de 18 locuri, avand 7 camere cu pat dublu matrimonial si 2 camere twin. Fiecare cameră este unică, atât din punct de vedere al dotărilor, cât şi din cel al suprafeţei. Camerele sunt iluminate cu corpuri fabricate în Italia, la firma de renume internaţional Murano Luce. Toate spaţiile pensiunii sunt mobilate cu mobilier stil, de asemenea italienesc, din lemn masiv, produs şi sculptat manual, gravat cu intarsii.


Camera 1 (cameră premium, cu cadă în cameră la etaj)

Este o cameră intimă şi plină de inedit, având şemineul original al casei, dulap încastrat şi suspendat. Alături de şemineu, o altă piesă ce o face unică în cadrul pensiunii este cada în cameră, asemenea tuturor boutique-hotelurilor de elită. Camera cu pat matrimonial, ideală atât pentru cei ce doresc să petreacă Luna de miere în cadrul pensiunii, cât şi pentru cei ce doresc să aibă un sejur unic în Sighişoara, dispune de minibar, TV, telefon, acces internet. Baia camerei este dotată la cele mai înalte standarde, fiind placată cu travertin şi granit, corpurile sanitare fac parte din gama Dolomite şi Ideal standard. La confortul sporit al băii contribuie şi încălzirea prin pardoseală.

STYL5437.jpg Camera 2 (camera pictată, cameră de lux, la etaj)

Numită şi Camera Georgius Krauss, este camera în care a locuit cronicarul. Acest lucru este demonstrat de blazonul ce a fost descoperit în cadrul picturilor originale aflate pe pereţii încăperii. Alături de acestea se remarcă şi cele de pe tavanul de lemn, casetat, original al casei. Baia de sticlă a camerei a fost concepută special pentru a se putea admira farmecul picturilor şi din interiorul acesteia. Baia, placată cu travertin şi granit, este dotată cu obiecte sanitare din gama Ideal Standard şi dispune de duş şi încălzire prin pardoseală. Mobilierul din lemn masiv este produs şi sculptat manual. De reţinut faptul că mobilierul cu pat matrimonial este o piesă unicat ce doreşte să reînvie spiritul specific perioadei evului mediu, cu scopul de a crea un confort sporit oaspeţilor noştri. Camera dispune de o suprafaţă extrem de generoasă, 30 mp, minibar, TV, telefon, acces internet

2.jpg Camera 3 (camera cu baldachin, cameră de lux, la etaj)

Cameră de lux, cu o suprafaţă de 20mp, oferă o incursiune în lumea rafinamentului ce poate satisface şi cele mai exigente aşteptări ale oaspeţilor noştri. Dispune de piese de mobilier din lemn masiv, executate şi sculptate manual, piese specifice perioadei evului mediu ce se doreşte a fi evocată în cadrul pensiunii, şi anume patul cu baldachin. Datorită confortului sporit, face parte din categoria camerelor ce se pretează cu succes petrecerii Lunii de miere. Camera cu pat matrimonial oferă şi minibar, TV, telefon, acces internet. Baia, placată cu travertin şi granit, cu o suprafaţă generoasă este dotată cu cadă, obiecte sanitare din gama Ideal standard.

STYL5473.jpg Camera 4 (camera pe cursivă cameră standard twin, la etaj)

Cameră standard, extrem de luminoasă, situată de-a lungul cursivei ce dă în curtea interioară a imobilului, oferă o atmosferă caldă. Cu o suprafata de 20 mp, detine 2 paturi de 1 persoană. În cadrul acesteia clienţii dispun de minibar, TV, telefon, acces internet. Baia, placată cu travertin şi granit, are o suprafaţă generoasă şi este dotată cu cadă şi obiecte sanitare din gama Ideal standard.

STYL.jpg Camera 5 (camera albă 1, cameră standard, la mansardă)

Cameră standard cu o suprafaţă de 18 mp, dispune de mobilier din lemn masiv executat manual, de culoare albă, gândită până în cel mai mic detaliu cu scopul de a crea un spaţiu cât mai rafinat şi nobil. Camera are pat matrimonial, TV, telefon, acces internet, aer condiţionat. Baia cu cadă este placată cu travertin şi granit, are încălzire prin pardoseală, corpuri sanitare din gama Ideal standard.

STYL5512.jpg Camera 6 (camera Thomas Ville, cameră de lux, la mansardă)

Cameră de lux cu o suprafaţă de 24 mp, dispune de mobilier din lemn masiv, executat manual, din gama Thomas Ville. Cu o suprafaţă extrem de generoasă, comparativ cu cea a majorităţii camerelor de hotel, camera este decorată în nuanţe calde, pastelate şi dispune de pat matrimonial, TV, telefon, acces internet, aer condiţionat. Baia cu cadă, este placată cu travertin şi granit, are încălzire prin pardoseală şi corpuri sanitare din gama Ideal standard.

STYL5515.jpg Camera 7 (camera albă 2, cameră standard, la mansardă)

Similară cu Camera albă 1 în ceea ce priveşte confortul pe care îl asigură, dar şi din punct de vedere al suprafeţei cât şi al culorii şi modalităţii de execuţie a mobilierului şi în acelaşi timp diferită prin prisma fiecărui corp de mobilier ce este unic în cadrul locaţiei noastre. Camera are pat matrimonial, TV, telefon, acces internet, aer condiţionat. Baia cu cadă, este placată cu travertin şi granit, are încălzire prin pardoseală şi corpuri sanitare din gama Ideal standard.

STYL5529.jpg Camera 8 (camera cu intarsii, cameră premium, la mansardă)

Spectaculoasă datorită mobilierului cu care este decorată, datorită faptului că acesta este unicat, gravat cu intarsii, executat din lemn masiv şi prelucrat manual. Este ideală pentru petrecerea lunii de miere şi a unui sejur ce poate întruni şi cele mai neaşteptate cerinţe ale oaspeţilor noştri. Camera are pat matrimonial, TV, telefon, acces internet, aer condiţionat. Baia cu cadă, este placată cu travertin şi granit, are încălzire prin pardoseală şi corpuri sanitare din gama Ideal standard.

STYL5540.jpg Camera 9 (camera twin, cameră standard, la mansardă)

Cameră standard din punct de vedere al suprafeţei, dar inedită din punct de vedere al dotărilor, patul twin fiind îngropat, anume se situează la nivelul pardoselii. Noptierele patului constituie împreună cu scaunele din cameră un tot unitar. Camera are TV, telefon, acces internet, aer condiţionat. Baia cu cadă, este placată cu travertin şi granit, are încălzire prin pardoseală şi corpuri sanitare din gama Ideal standard.

STYL5552.jpg

*NOTĂ: toate camerele sunt dotate cu senzori de fum, iar băile cu buton de panică.